Visie

Wat er voor ons echt toe doet

Wij houden van moeiteloos leren vanuit plezier en intrinsiek verlangen. Via het maken van verbinding met jezelf, de ander en dat wat er echt toe doet.

Wij geloven dat alle wijsheid al in iedereen zit, dus ook in jou. Jezelf trainen in  bewustzijnsvergroting ontsluit deze wijsheid. Verstillen en vertragen op de juiste momenten is hiervoor cruciaal. Wij zien onszelf niet als alwetende ‘witte jassen’, wij lopen met jullie mee. 

We staan voor het verstevigen van lerende systemen, waarin we elkaar uitdagen, bevragen en reflecteren. Hiertoe reiken we jou en jouw team/peergroup verfrissende werkvormen aan uit zowel Westerse als Oosterse richtingen. 

Zo leer je te versnellen door te vertragen op de juiste momenten. Bereik je meer door minder. En maak je verschil waar het er voor jou (en jouw team) echt toe doet. 

Kernprincipes programma

De Business Balance Bootcamp is een intensief praktijkprogramma van drie maanden.
Het programma vindt grotendeels op de werkvloer plaats.

Samen met je teamleden train je jezelf dagelijks op de werkvloer in bewustzijnsvergroting, innerlijke rust en focus. Via een mix van praktische meditatie, mindfulness, Martial Arts en Yoga-oefeningen, speciaal ontwikkeld voor jouw werksetting. Het samen trainen op deze manier geeft een bijzondere dimensie aan de samenwerking.

We reiken innovatieve overleg- en dialoogvormen aan die energiegevend, creatief en effectief zijn. Wederom specifiek op maat gemaakt op basis van het observeren van jullie huidige wijze van overleggen.

Regelmatige reflectie en vertraging zorgen voor focus, concentratie, continu leren en wezenlijk bijdragen aan de bedoeling van je team en organisatie. Zo leer je te versnellen door te vertragen op de juiste momenten.

De facilitators zijn fysiek aanwezig op de werkvloer. Daarnaast biedt de bootcamp online support op maat.