Aanpak

Opbouw programma

Opstart

Bewust in beweging

Doorstart

Kernprincipes programma

De Business Balance Bootcamp is een intensief praktijkprogramma, dat voor 90% plaats vindt op de (virtuele) werkvloer. oftewel, leren door te ervaren en structureel te reflecteren in je werkcontext. 

Samen met je teamleden train je jezelf dagelijks in bewustzijnsvergroting, innerlijke rust, kracht en focus.
Via een mix van praktische meditatie, mindfulness, Martial Arts en Yoga-oefeningen, speciaal ontwikkeld
voor jouw (online) werksetting. Het samen trainen op deze manier geeft een bijzondere dimensie aan de samenwerking.

We reiken innovatieve overleg-, evaluatie en dialoogvormen aan die energiegevend, creatief en effectief zijn. Wederom specifiek op maat gemaakt op basis van het observeren van jullie huidige wijze van (online) overleggen.

Regelmatige reflectie en vertraging zorgen voor focus, concentratie, continu leren en wezenlijk bijdragen aan de bedoeling van je team en organisatie. Zo leer je te versnellen door te vertragen op de juiste momenten. En bereik je meer door minder.

De Business Balance Bootcamp is een intensief praktijkprogramma van drie maanden.
Het programma vindt grotendeels op de werkvloer plaats.

Samen met je teamleden train je jezelf dagelijks op de werkvloer in bewustzijnsvergroting, innerlijke rust en focus. Via een mix van praktische meditatie, mindfulness, Martial Arts en Yoga-oefeningen, speciaal ontwikkeld voor jouw werksetting. Het samen trainen op deze manier geeft een bijzondere dimensie aan de samenwerking.

We reiken innovatieve overleg- en dialoogvormen aan die energiegevend, creatief en effectief zijn. Wederom specifiek op maat gemaakt op basis van het observeren van jullie huidige wijze van overleggen.

Regelmatige reflectie en vertraging zorgen voor focus, concentratie, continu leren en wezenlijk bijdragen aan de bedoeling van je team en organisatie. Zo leer je te versnellen door te vertragen op de juiste momenten.

De facilitators zijn fysiek aanwezig op de werkvloer. Daarnaast biedt de bootcamp online support op maat.

Business Balance Bootcamp

Diana     : 0615501717
Dimphy : 0624812999

 

Webdesign door visualy.nl